Ένας μήνας μετά τους Ήχους του Δάσους – Ευχαριστήριο και φωτογραφίες

21 Αυγούστου 2015

Χιλιάδες εικόνες, όμορφες στιγμές, γλυκιές αναμνήσεις τριγυρίζουν συνεχώς στο μυαλό μας και νοσταλγούμε ξανά και ξανά το 14ο φεστιβάλ Ήχοι του Δάσους!

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας και νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκρισή σας – για ακόμη μια φορά -στο κάλεσμά μας κόντρα στο καιρό, ώστε να πετάξουμε μαζί, παρέα με μουσικές και φίλους στο αγαπημένο μας δάσος.

Σε αυτούς του δύσκολους καιρούς, με την πραγματοποίηση του φεστιβάλ, θελήσαμε να δώσουμε ένα μήνυμα σε όλους μας ώστε να μην σκύβουμε ποτέ το κεφάλι, να αγωνιζόμαστε και να πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο διότι είναι στο χέρι μας.

Πριν κλείσουμε θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη και κατανόηση για όποια λάθη ή όποιες παραλήψεις έγιναν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ όλους εσάς τους κατασκηνωτές και επισκέπτες, που μας στήριξατε και φέτος με την παρουσία σας. Ειδικότερα εσάς που σεβαστήκατε το δάσος και δεν άφησατε πίσω σας σκουπίδια. Πάνω απ’ όλα είναι η φύση που μας φιλοξενεί και οφείλουμε να τη διατηρούμε ως έχει.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν και βοήθησαν την οργανωτική επιτροπή να διοργανώσουμε, ίσως το πιο δύσκολο από τα 14 φεστιβάλ που έχει διοργανώσει ο Σύλλογος Ελιά .

Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες, τους μουσικούς, τους ανθρώπους στον ήχο, στα φώτα και τη γεννήτρια, τις γιατρούς, τους εθελοντές, τους ανθρώπους στην εστίαση, στο μπαρ και στον καφέ, τους ανθρώπους στις δραστηριότητες, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ν. Φωκίδας, το music-lab.gr που κάλυψε δημοσιογραφικά το φεστιβάλ, αλλά και τους χορηγούς μας!

Εις το επανιδείν!

http://www.amfissapress.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.