ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ:”ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΑΣΤ.ΔΝΣΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ” “ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ” ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ!

Η εγκληματικότητα αυξάνεται όσο αυξάνεται και η φτώχεια σχολίασε στον FM-1 ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Δημήτρης Γεωργαντάς σημειώνοντας πως καταγράφεται έξαρση της εγκληματικότητας το τελευταίο διάστημα ενώ αυξάνεται και το θράσος των δραστών . Ο κος Γεωργαντάς επανέφερε το αίτημα των αστυνομικών να αποδεσμευτούν απο πάρεργα με τα οποία είναι επιφορτισμένοι ώστε να δοθεί η πρέπουσα βαρύτητα στην ασφάλεια των πολιτών .
Στο σημείο αυτό εστίασε και ο υπουργός Προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην προχθεσινή του επίσκεψη στην Χαλκίδα που τόνισε πως στην Αστ.Δνση Φθιωτιδας παροτι υπαρχει επαρκεια προσωπικου εν τουτοις δεν εχει μειωθει η εγκληματικοτητα τηε περιοχης.
Το θέμα της έξαρσης της εγκληματικότητας και τα απανωτά χτυπήματα σε καταστήματα και της περιοχής μας απασχολεί τους επαγγελματίες και ο εμπορικός σύλλογος που έγινε αποδέκτης της ανησυχίας των εμπόρων αποφάσισε να το συζητήσει σε ειδική συνεδρίαση. Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γ Γεωργαντάς μέσω του FM-1 ζήτησε περισσότερη αστυνόμευση στη πόλη και ενίσχυση των πεζών περιπολιών σημειώνοντας πως οι έμποροι αισθάνονται ανασφαλείς μέσα στο ίδιο τους το κατάστημα.

Από:LamiaFm1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.