Ιστορική αυλαία στη Λαμία σήμερα για τον Πανελλήνιο που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό



»  LamiaNews

Ποδαρικό στη νέα του έδρα τη Λαμία κάνει σήμερα ο Πανελλήνιος απέναντι στον Ολυμπιακό στις 6:30 το απόγευμα (μετάδοση από ΕΤ1), στο Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος, σε ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι που συνιστά και τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου […]

Η ιστορική πόλη της Λαμίας, η οποία έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα φιλόξενη για τον Πανελλήνιο είναι έτοιμη να υποδεχθεί τόσο τους “Ολυμπιονίκες” όσο και τους “ερυθρολεύκους”, σε ένα παιχνίδι που αποτελεί πόλο έλξης για τους φιλάθλους της πόλης και μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν 2 από τις 4 καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση και οι “Ολυμπιονίκες” περιμένουν από τον κόσμο της Λαμίας να γεμίσει το Χαλκιοπούλειο, για να παρακολουθήσει έναν αγώνα γιορτή, κόντρα στον κάτοχο του κυπέλλου και ανανεωμένο Ολυμπιακό.

O Πανελλήνιος θα αγωνιστεί χωρίς τον Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και αναμένεται να μπει την ερχόμενη Πέμπτη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
“Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το πρώτο επίσημο της χρονιάς και το πρώτο που θα δώσουμε μπροστά στον κόσμο της Λαμίας. Ξέρουμε πόσο πολύ περιμένει ο κόσμος της Λαμίας να δει από κοντά την ομάδα μας και γενικότερα να παρακολουθήσει ένα σπουδαίο παιχνίδι, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ο αγώνας αυτός έρχεται πολύ νωρίς για μας διότι ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία μας. Θα προσπαθήσουμε όμως να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας και έχουμε παίξει μόλις δύο φιλικά. Από εκεί και πέρα, πρέπει να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα διότι αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος”, δήλωσε ο Βαγγέλης Σκλάβος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η ΚΑΕ Πανελλήνιος υπενθυμίζει ότι λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων του αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν και σήμερα Τετάρτη από τις 16:30 έως την έναρξη του αγώνα.
Η ελληνική αστυνομία έχει λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα στη Λαμία και η ΚΑΕ Πανελλήνιος υπενθυμίζει τα παρακάτω:
1) Δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στο γήπεδο σε κανένα φίλαθλο που δεν διαθέτει εισιτήριο.
2) Κατά την είσοδο στο Χαλκιοπούλειο θα διενεργείται λεπτομερής σωματική έρευνα των φιλάθλων, ώστε να αποτραπεί η εισαγωγή στις εξέδρες, απαγορευμένων αντικειμένων και ουσιών. Δεν επιτρέπεται η μεταφορά στο γήπεδο φιαλών, κουτιών αναψυκτικών, κονταριών για σημαίες, λοιπών συναφών αντικειμένων.
3) Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η είσοδος και η έξοδος των φιλάθλων από το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα.
4) Για τη απρόσκοπτη είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα λειτουργήσουν όλες οι θύρες του κλειστού γυμναστηρίου, οι οποίες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
5) Αντίθετα δεν θα λειτουργήσει το πάρκινγκ του Χαλκιοπουλείου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για χρήση των αποστολών των ομάδων, των διαιτητών και των επισήμων.
6) Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν από 16.30 έως την έναρξη του αγώνα.
7) Για τον εν λόγω αγώνα δεν θα λειτουργήσουν τα κυλικεία.
8) Σε εφαρμογή των κείμενων νόμων, η ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας θα επιτηρεί τις εξέδρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.