Ανακαλύψτε αυτή την παραδοσιακή συνταγή από την Σίφνο για απίθανους τραγανούς και νηστίσιμους ρεβιθοκεφτέδες.
ΥΛΙΚΑ
► 2 κούπες ρεβίθια
► 2 μεγάλα κρεμμύδια
► 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια
► 1 ματσάκι άνιθο
► 1 ματσάκι δυόσμο
► 1 ματσάκι μαϊντανό
► αλάτι, πιπέρι
► λάδι
► αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μια μέρα πριν ξεκινήσουμε βάζουμε τα ρεβίθια στο νερό να φουσκώσουν. Την επόμενη, στεγνώνουμε καλά τα ρεβίθια και τα πολτοποιούμε λίγα λίγα στο μούλτι. Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε (με το χέρι όμως και όχι στο μούλτι) τα υπόλοιπα υλικά, τα προσθέτουμε στα ρεβίθια και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί 2-3 ώρες στο ψυγείο.