Ουρανία Παπανδρέου:Ερώτηση στη βουλή για το Πανεπιστήμιο Στερεάς

Πέμπτη, 05 Μαΐου 2011 11:58

Η βουλευτής Ευβοίας του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ουρανία Παπανδρέου κατέθεσε στην βουλή επίκαιρη ερώτηση στην οποία η υπουργός παιδείας κ. Διαμαντοπούλου ερωτάται για το ποιες είναι οι προθέσεις τής κυβερνήσεως σχετικά με το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδος. 

Η επίκαιρη ερώτηση θα συζητηθεί στην βουλή την Πέμπτη το πρωί, 14 Μαΐου και μπορεί όποιος το επιθυμεί και εφ’ όσον έχει την δυνατότητα, να παρακολουθήσει την σχετική συζήτηση από το τηλεοπτικό κανάλι της βουλής.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει υποβάλει έως σήμερα άλλες δύο ερωτήσεις προς το υπουργείο παιδείας σχετικά με το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδος, μία την 1-7- 2010 με τον βουλευτή κ. Άδωνη Γεωργιάδη και μία στις 7-12-2010 με την βουλευτή κ. Ουρανία Παπανδρέου και στις οποίες δόθηκαν γραπτές, τελείως ασαφείς απαντήσεις. Στην επίκαιρη ερώτηση που υπεβλήθει τώρα από την κ. Παπανδρέου, η κ. υπουργός είναι υποχρεωμένη να απαντήσει προφορικά από του βήματος της βουλής σε όλες τις ερωτήσεις τής ερωτώσας βουλευτού

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε και να επισημάνουμε ότι η Ν.Ε. Φθιώτιδος μέσω του περιφερειακού συμβούλου κ. Θ. Τουσιάδη, είχε προτείνει εγγράφως σε όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων να υποβάλουν από κοινού την σχετική ερώτηση, όμως πλην της κ. Παπανδρέου κανένας άλλος βουλευτής δεν ανταποκρίθηκε (άγνωστο γιατί) σε αυτήν την πρόσκληση.

Ας ελπίσουμε ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα έχουμε θετικά μηνύματα από την σχετική συζήτηση που θα γίνει στην βουλή και εν πάση περίπτωση οι όποιες θέσεις του υπουργείου ακουστούν , σίγουρα θα βοηθήσουν στην καλύτερη διατύπωση των θέσεων της Περιφέρειας, των Δήμων, των Εκπροσώπων Φορέων Φθιώτιδας και όλων των παραγόντων τής Στερεάς Ελλάδος που αγωνίζονται για την συνέχιση τής λειτουργίας και την αναβάθμιση τού Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος.

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.