Το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο Λαμίας τα 6α ΠΡΩΤΕΙΑ


Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011 16:20



Με τη συμμετοχή 17 ομάδων και 370 κολυμβητών πραγματοποιούνται στην πόλη μας αυτό το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαΐου τα 6α ΠΡΩΤΕΙΑ.

Η κολυμβητική αυτή ημερίδα αφορά τις προαγωνιστικές κατηγορίες με συμμετοχή κολυμβητών και κολυμβητριών ηλικίας 9, 10, 11 και 12 ετών. Αποτελεί τη μεγαλύτερη αγωνιστική εκδήλωση της περιφέρειας στο άθλημα της κολύμβησης για τις κατηγορίες αυτές και διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά από τον ΠΡΩΤΕΑ ΛΑΜΙΑΣ. 

Οι αγώνες θα γίνουν σε τρεις αγωνιστικές ενότητες και θα φιλοξενηθούν από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας (25 μέτρων και 6 διαδρομών). Δύο αγωνιστικές ενότητες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Μαΐου (πρωί – απόγευμα) και μία την Κυριακή πρωί.

Οι συμμετοχές στα φετινά 6α ΠΡΩΤΕΙΑ έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Έρχονται ομάδες από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Από την ακριτική Αλεξανδρούπολη έρχεται ο Ο.Φ.Θ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Από την Αθήνα ο Κ.Ο.Π. ΙΛΙΣΙΩΝ. Από τα Ιωάννινα ο Α.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και η Κ.Α. ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Από τη Θεσσαλία ο Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ, η Α.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ο Α.Σ. ΕΛΠΙΔΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και ο Α.Κ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Α.Κ.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ο Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ, ο Κ.Ο. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, ο Α.Ο. ΛΑΓΚΑΔΙΑΣ «ΕΥΡΥΤΟΣ» και ο Α.Κ.Ο. ΛΙΒΑΔΙΑΣ. Από την πόλη μας εκτός από το διοργανωτή ΠΡΩΤΕΑ ΛΑΜΙΑΣ συμμετέχουν ο ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, ο Ν.Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ και η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ.

Ο Πρόεδρος , το Δ.Σ. και οι προπονητές του ΠΡΩΤΕΑ ΛΑΜΙΑΣ εύχονται σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές καλή επιτυχία.

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.