Θερινό σινεμά από την Πέμπτη 4 Αυγούστου στη Λαμία

Τρίτη, 02 Αυγούστου 2011 14:09


Πρεμιέρα με την ταινία «Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (The King’s Speech)»

Επιτέλους ξεκινά την λειτουργία του από την Πέμπτη 4 Αυγούστου ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος στη Λαμία. Οι προβολές θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011 .

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό και οι προβολές θα πραγματοποιούνται στις 9:30 μ.μ στη θερινή Δημοτική Σκηνή (οδός Υψηλάντη 17).

Η εναρκτήρια προβολή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011 με την ταινία «Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (The King’s Speech)»

ΗΜΕΡΕΣ  ΠΡΟΒΟΛΗΣ     ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ

ΘΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011    (4 έως 31/8/2011):
Πέμπτη,   4 Αυγούστου 2011

Κυριακή,   7 Αυγούστου   2011
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (The King’s Speech)

Μετά τον  θάνατο του πατέρα του, βασιλιά Γεωργίου του 5ου και τη σκανδαλώδη παραίτηση  του βασιλιά Εδουάρδου του 8ου, ο Μπέρτι, που υποφέρει από μια εξουθενωτική δυσκολία στην ομιλία σε όλη του τη ζωή, γίνεται ξαφνικά βασιλιάς: είναι ο νέος βασιλιάς Γεώργιος ο 6ος της Αγγλίας. Με τη χώρα του να βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου, η σύζυγός του Ελισάβετ κανονίζει για τον άντρα της ένα ραντεβού με έναν εκκεντρικό λογοθεραπευτή, τον Λάιονελ Λογκ. Ύστερα από ένα δύσκολο ξεκίνημα, οι δυο άνδρες ακολουθούν μια ανορθόδοξη μέθοδο θεραπείας και μια σημαντική φιλία γεννιέται ανάμεσά τους.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:: Τομ Χούπερ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Γκάι Πιρς, Κόλιν Φερθ, Μάικλ Γκαμπόν, Τζέφρι Ρας, Τίμοθι Σπαλ, Τζένιφερ Ελ, Ντέρεκ Τζέικομπι
Δευτέρα,  8 Αυγούστου 2011

Τετάρτη,  10 Αυγούστου  2011
RED

Ο Φρανκ Μόουζις  είναι ένας μοναχικός συνταξιούχος πράκτορας της CIA που βαριέται τη ζωή του και θέλει να της  προσθέσει λίγο αλατοπίπερο. Βέβαια, το τελευταίο πράγμα που αναζητά  για να ξεδώσει είναι ορδές  φανατικών δολοφόνων στο κατόπι του για κάποιο αμάρτημα του παρελθόντος. Τώρα πρέπει να συγκεντρώσει ξανά την ΄΄παλιοπαρέα΄΄, καθένας από τους οποίους είναι Π.Α.Π.Ε.: Παροπλισμένος Αλλά Πολύ Επικίνδυνος.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρόμπερτ Σβέντκε ΣΕΝΑΡΙΟ: Τζον Χέμπερ Έρικ Χέμπερ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Μπρους Γουίλις Μόργκαν Φρίμαν Τζον Μάλκοβιτς
Πέμπτη,  11 Αυγούστου 2011

Κυριακή,  14 Αυγούστου   2011
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (FAIR GAME)

Μια αληθινή  ιστορία κατασκοπίας, πολιτικής ίντριγκας, και δημοσιογραφικής διαφθοράς αφηγείται το «Fair Game» του Νταγκ Λάιμαν με τον Σον Πεν και την Ναόμι Γουότς. ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΝΤΑΓΚ ΛΑΙΜΑΝ ΣΕΝΑΡΙΟ: ΤΖΕΖ ΜΠΑΤΕΡΓΟΥΟΡΘ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΣΟΝ ΠΕΝ, ΝΑΟΜΙ ΓΟΥΟΤΣ, ΜΠΡΟΥΣ ΜΑΚΓΚΙΛ, ΣΑΜ ΣΕΠΑΡΝΤ, ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΝΤΕΝΜΑΝ, ΤΑΙ ΜΠΑΡΕΛ
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2011

Τετάρτη,  17 Αυγούστου   2011
ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ (Another Year)

Η νέα ταινία του διακεκριμένου σκηνοθέτη  Μάικ Λι, με πρωταγωνιστές τον βραβευμένο με Όσκαρ Τζιμ Μπρόουντμπεντ και τις Λέσλι Μάνβιλ και Ιμέλντα Στάντον, καταχειροκροτήθηκε στο 63ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Κανών και συγκίνησε όσους την είδαν
Πέμπτη,  18 Αυγούστου 2011

Κυριακή,  21 Αυγούστου   2011
127 ΩΡΕΣ (127 Hours)

Θέμα της  ταινίας είναι οι εφιαλτικές 127 ώρες που έζησε ο ορειβάτης Άρον Ράλστον, όταν ένας βράχος έπεσε πάνω στο χέρι του, παγιδεύοντάς τον σε ένα φαράγγι στη μέση του πουθενά. Στη διάρκεια της περιπέτειάς του, ο Ράλστον θυμάται τους φίλους του, την αγαπημένη του, την οικογένειά του και τις δύο πεζοπόρους που γνώρισε πριν το ατύχημά του.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντάνι Μπόιλ ΣΕΝΑΡΙΟ:Ντάνι Μπόιλ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Τζέιμς Φράνκο Τριτ Γουίλιαμς Κέιτ Μάρα
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Τετάρτη,  24 Αυγούστου   2011
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ (The Linkoln Lawyer)

Ο Μίκι Χόλερ είναι ένας δικηγορίσκος στο Λος Αντζελες, όταν ξαφνικά προσγειώνεται σε μια υπόθεση που μπορεί να εκτοξεύσει την καριέρα του. Αυτό που δεν φαντάζεται είναι πως η φαινομενικά απλή ιστορία του πλέι-μπόι που υπερασπίζεται θα τον μπλέξει σε ένα θανάσιμο παιχνίδι επιβίωσης.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μπραντ Φούρμαν ΣΕΝΑΡΙΟ: Τζον Ρομάνο ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ράιαν Φελίπε Μάθιου Μακόναχι Μαρίζα Τομέι
Πέμπτη,  25 Αυγούστου 2011

Κυριακή,  28 Αυγούστου   2011
ΜΗΝ Μ΄ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ (Never Let Me Go)

Η Ρουθ, η  Κάθι και ο Τόμι περνούν την  παιδική τους ηλικία σε ένα φαινομενικά  ειδυλλιακό οικοτροφείο. Καθώς μεγαλώνουν, ανακαλύπτουν πως έχουν συμβιβαστεί  με την δύναμη της αγάπης που νιώθουν  ο ένας για τον άλλον, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζονται για την πραγματικότητα που τους περιμένει έξω στον κόσμο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μαρκ Ρόμανεκ ΣΕΝΑΡΙΟ: Αλεξ Γκάρλαντ Καζούο Ισιγκούρο ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Κάρεϊ Μάλιγκαν Κίρα Νάιτλι Αντριου Γκάρφιλντ
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

Τετάρτη,  31  Αυγούστου   2011
RIO (GR)

Η ταινία μας  μεταφέρει στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο και στο  πλούσιο τροπικό δάσος της  Βραζιλίας και έχει ως ήρωα τον  Μπλου, έναν παπαγάλο τόσο σπάνιο που  πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος του είδους του. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι υπάρχει κι άλλος σαν κι αυτόν- και μάλιστα θηλυκού γένους- αφήνει το βολικό κλουβί του στη μικρή πόλη της Μινεσότα και πετάει για το Ρίο. Αλλά, όπως αποδεικνύεται, ο οικόσιτος Μπλου και η εντελώς ανεξάρτητη παπαγαλίνα Τζούελ δεν δείχνουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Απροσδόκητα θα βρεθούν μαζί για να ζήσουν μια περιπέτεια-εμπειρία ζωής, κατά τη διάρκεια της οποίας μαθαίνουν πολλά για τη φιλία, την αγάπη, το θάρρος και τις προκλήσεις της ζωής.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ      ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 9:30 μ.μ.

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.