Υπεγράφη η άδεια για την ΛΑΡΚΟ.Τώρα μπορούμε να ψηφίσουμε .

Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2012 14:35

 

Υπεγράφη η άδεια για την ΛΑΡΚΟ.Τώρα μπορούμε να ψηφίσουμε .

Τρεις μέρες πριν τις εκλογές και υπό το κράτος των έντονων αντιδράσεων από όλες τις πολιτικές πτέρυγες . κόμματα , υποψήφιους βουλευτές , εταιρεία αλλά και τους εργαζόμενους της μεγαλύτερης βιομηχανίας της χώρας, οι υπηρεσιακοί υπουργοί έβαλαν την υπογραφή τους για την συνέχεια της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ.

Πριν 36 χρόνια όταν υπογράφονταν οι αρχικές άδειες κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τα παιχνίδια της τύχης και τις μεθοδεύσεις της χρονικής συγκυρίας του χρόνου λήξης των. Η τύχη της ΛΑΡΚΟ στα χέρια της επιτροπής αποκρατικοποιήσεων και μια υπηρεσιακή κυβέρνηση ανάμεσα σε δύο αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις .

Και αφού για την ανάγκη της συνέχισης λειτουργίας του εργοστασίου χύθηκε πολύ μελάνι, αφού όλοι οι υποψήφιοι των κομμάτων μέχρι και πολιτικοί αρχηγοί έκαναν δηλώσεις αντίστασης, αφού στην ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ για να βγάλουν μια ανακοίνωση χρειάστηκε να γράψουν και να σβήσουν τρεις φορές για να μην δυσαρεστήσουν  τους …σωτήρες, ήρθε το αυτονόητο σε μια χώρα που έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε την μονάδα ως κινητήρια δύναμη και εξαγωγική μηχανή: Αρχικά υπεγράφει η 8μηνη παράταση της άδειας απόθεσης της σκουριάς του εργοστασίου και σήμερα έπεσε και η κύρια υπογραφή για την άδεια εκμετάλευσης.

Τέλος καλό όλα καλά ή κουράγιο μέχρι τις επόμενες κινήσεις;

Lamiafm1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.