Σάββατο 14 Ιουλίου ο 14ος Διεθνής Διάπλους του Μαλιακού

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 18:35



Δείτε που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή…

Ο Δήμος Στυλίδας, σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων εκδηλώσεων, διοργανώνει τον 14ο Διεθνή Κολυμβητικό Διάπλου του Μαλιακού Κόλπου, το Σάββατο 14 Ιουλίου 2012, σε συνεργασία με τον δήμο Αγίου Κωνσταντίνου-Μώλου (Καμμένα Βούρλα) και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί του Σαββάτου στη παραλία των Καμένων Βούρλων κι οι κολυμβητές αφού διανύσουν μία απόσταση 6 ναυτικών μιλίων (11.114 μέτρα) με τη συνοδεία σκαφών ασφαλείας, τερματίζουν στην παραλία Ραχών. Ο αγώνας ολοκληρώνεται με το τερματισμό και του τελευταίου κολυμβητή και την απονομή των επάθλων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο Διάπλου του Μαλιακού Κόλπου συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι αθλητές απ` το χώρο της μαραθώνιας κολύμβησης, ενώ φορείς και κάτοικοι της περιοχής έχουν αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση, στοχεύοντας στη διαρκή αναβάθμισή της.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναζητήσει αιτήσεις συμμετοχής στο site του Δήμου Στυλίδας www.stylida.gr και στο site www.marathonswim.gr. Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται στο FAX: 22380 31016 και στα e-mail: di.dora.deco@gmail.com

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ
14ου ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΔΙΑΠΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.