ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ www.e-ecology.gr !!

 

 

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ www.e-ecology.gr !!

Το e-ecology.gr (http://www.e-ecology.gr) γιορτάζει

τα δέκα χρόνια παρουσίας του στο Internet.

 

Έκανε τα πρώτα δειλά του βήματα τον Απρίλιο του 2002, μια εποχή που ακόμα λίγοι γνώριζαν το Internet και δεν είχαν κάνει την εμφάνισή τους τα μεγάλα ελληνικά portal.

Όσοι μας παρακολουθούν από τα πρώτα μας βήματα, έχουν διαπιστώσει ότι δε μείναμε στάσιμοι. Στηριζόμενοι στην εμπειρία που αποκτούμε χρόνο με το χρόνο, οι σελίδες μας αυξήθηκαν, τα θέματά μας ανανεώνονται συνεχώς, ενώ η ενημέρωσή μας προσπαθούμε να είναι τακτική.

Είναι επιλογή μας η διατήρηση της παλιάς αυτής «πλατφόρμας» λειτουργίας, η οποία σίγουρα περιορίζει τις δυνατότητες, όμως συναισθηματικοί και όχι μόνο λόγοι δεν μας «επιτρέπουν» την αλλαγή…

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους επισκέπτες του site αυτά τα δέκα χρόνια παρουσίας μας, τα μέλη μας, όλους αυτούς που μας στέλνουν τα σχόλιά τους, αυτούς που βοηθάνε με τον τρόπο τους να νοιώθουμε ότι δεν είμαστε μόνοι.

Στα πλαίσια των δέκα χρόνων, σας παρακαλούμε να μας πείτε τη γνώμη σας για την καλύτερη οργάνωση της παρουσίας της ιστοσελίδας. Περιμένουμε επίσης τις προτάσεις σας για εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και ό,τι άλλο θεωρείτε συμβατό στα πλαίσια της ριζοσπαστικής μαχόμενης οικολογίας(περιβάλλον, πολιτική οικολογία, ορειβασία, ποιότητα ζωής), την οποία εκφράζει η ιστοσελίδα

Σας ευχαριστούμε !

Με εκτίμηση

Ο υπεύθυνος και διαχειριστής του www.e-ecology.gr

Στέφανος Σταμέλλος

sstamell@otenet.gr

Τηλ 2231021007

Κιν 6977261256

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.