Στην Λαμία ο νέος Διοικητής του ΟΑΕΕ Τάσος Πετρόπουλος(video)

oaee lamia01

Μήνυμα στους καταληψίες συμβασιούχους του ΟΑΕΕ που ζητούν την επαναπρόσληψή τους έστειλε από την Λαμία ο διοικητής του οργανισμού απαντώντας σε συμβασιούχους της Φθιώτιδας που τον πλησίασαν κατά την επίσκεψή του στο υποκατάστημα της Λαμίας.


Ο νέος διοικητής Τάσος Πετρόπουλος ξεκαθάρισε πως οι 450 απολυμένοι μπορούν να επιστρέψουν στις θέσεις τους μόνο με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις ή με διαγωνισμό ΑΣΕΠ στον οποίο εφόσον προκηρυχτεί θα τύχουν μοριοδότησης.

Ο διοικητής θέλοντας να υπερτονίσει το γεγονός ότι μόνο με νόμο μπορούν να επιστρέψουν οι απολυμένοι συμβασιούχοι, μπαίνοντας στο υποκατάστημα της Λαμίας στην οδό Αινιάνων θέλησε να χαιρετήσει μια από τους 4 υπαλλήλους που σήμερα επέστρεψαν στις θέσεις τους μετά από προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου.

Απευθυνόμενος στους ασφαλισμένους που εξυπηρετούνταν εκείνη τη στιγμή αναφέρθηκε στην ρύθμιση των 100 δόσεων και κάλεσε όλους όσους έχουν οφειλές να κάνουν χρήση του μέτρου.

Ο ένας και μοναδικός υπάλληλος στον τομέα εσόδων για ολόκληρη την Φθιώτιδα ενημέρωσε τον διοικητή για τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται κατά την είσπραξη των ποσών.

Από τους 8400 ασφαλισμένους στον οργανισμό στην Φθιώτιδα οι 4500 έχουν οφειλές όσον αφορά τις εισφορές ενώ 17.600 είναι οι οφειλέτες σε όλη την Στερεά όπως μας πληροφόρησε ο κ. Χρήστος Λιαπάκης από την Διεύθυνση εσόδων του οργανισμού που συνόδευε τον κ. Πετρόπουλο.

Αμέσως μετά ο διοικητής βρέθηκε στο γραφείο του δημάρχου Λαμίας Νίκου Σταυρογιάννη.

Ο κ. Πετρόπουλος βρέθηκε στην Λαμία μετά από πρόσκληση του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου και του προέδρου Αλέκου Διαμαντάρα.

Στον λίγο χρόνο που αφιέρωσε ο κ. Πετρόπουλος στους επαγγελματίες που είχαν έρθει για να τον ακούσουν επανέλαβε τα της ρύθμισης των 100 δόσεων ενώ διαβεβαίωσε πως ο ΟΑΕΕ δεν πρόκειται να καταρρεύσει και είναι βιώσιμος.

Η κατάληψη έξω από τα γραφεία του οργανισμού στην Αθήνα ανάγκασε τον κ. Πετρόπουλο να επικεντρώσει την προσοχή του στους απολυμένους συμβασιούχους και να αφιερώσει αρκετό χρόνο σε Αθηναϊκά μέσα που εκείνη την ώρα ζητούσαν την παρέμβασή τους σε ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές. Επιστρέφοντας στο βήμα του ΕΒΕ ο κ. Πετρόπουλος ζήτησε χρόνο για τον ίδιο που μόλις ανέλαβε αλλά και για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ να εφαρμόσει το πρόγραμμά της.


Στην Λαμία ο νέος Διοικητής του ΟΑΕΕ Τάσος… από LAMIASTARGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.