Εγκαινιάστηκε το τούνελ στο Μοναστηράκι (video)

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Μοναστηράκι τα εγκαίνια του τούνελ που αποκατέστησε αστοχίες στα πρανή οι οποίες είχαν διακόψει την επικοινωνία των κατοίκων της περιοχής με τα γύρω χωριά.

H τελετή έγινε παρουσία των αυτοδιοικητικών αρχών α΄ και β΄ βαθμού, ενώ το έργο, για την υλοποίηση του οποίου σημαντική ήταν η συνεισφορά της Γ. Γαζη, του Ν. Φουσέκη και του Τ. Παγώνη, έχει κατασκευαστεί με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και ο προυπολογισμός του άγγιξε το 1,3εκατ. ευρώ.

Για το έργο ο Περιφερειάρχης Κ. Μπακογιάννης σημείωσε:

“Σήμερα η Κωνσταντίνα εγκαινίασε το έργο αποκατάστασης αστοχιών στα πρανή του δρόμου Μοναστηρακίου-Μανάγουλης στη Φωκίδα, προϋπολογισμού άνω των 2εκ. ευρώ. Στην Κωνσταντίνα και σε κάθε Κωνσταντίνα που ζει και μεγαλώνει στην Περιφέρειά μας, παραδώσαμε ένα έργο που βοηθά στην αντιμετώπιση των κατολισθήσεων με τις οποίες, εδώ και δεκαετίες, οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα.

Τέτοια έργα ουσίας, σε μία περίοδο που η χρηματοδότησή μας είναι σε απελπιστικό σημείο, προχωρούν για να αποτελέσουν ένα ακόμη μεγαλύτερο έργο, αυτό της διευκόλυνσης της καθημερινότητας και της ασφάλεια στις μετακινήσεις όλων μας. Αφιερωμένο το έργο στην Κωνσταντίνα και τη γενιά της που θέλουμε να της παραδώσουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που παραλάβαμε εμείς. Ποιότητα ζωής, το κίνητρο για να μείνει και να προοδεύσει στον τόπο που μεγαλώνει.”

Δείτε video από την τελετή

http://amfissaface.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.