Η Ευφρ. Αυγερινού νέα διοικήτρια του Γ.Ν. Άμφισσας

MAY 30, 2016

Nosokomeio2-1200x500

Μεταβατική εποχή τέλος για το Γ.Ν. Άμφισσας. Από σήμερα και μετά από απόφαση της Επιτροπής Αξιολόγησης του Υπουργείου Υγείας στη θέση του Διοικητή του Γ.Ν. Άμφισσας τοποθετήθηκε η Ευφροσύνη Αυγερινού

Ποια είναι η νέα διοικήτρια του νοσοκομείου της Άμφισσας

 

Η Ευφροσύνη Αυγερινού είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Έχει εργαστεί στον τομέα της αναλυτικής λογιστικής & επιμερισμού δαπανών της φαρμακευτικής εταιρείας Hoechst Ελλάς ΑΒΕΕ και ως Communication Directort της εταιρείας C&C, International Group of Companies.

Το έργο της νέας επικεφαλής της διοίκησης του Γ.Ν. Άμφισσας είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο, όπως, άλλωστε, και σε κάθε αντίστοιχη μονάδα υγείας στην επικράτεια. Με προβλήματα υποστελέχωσης, τόσο σε επιστημονικό όσο και σε διοικητικό και τεχνικό επίπεδο, με πληθώρα δυσλειτουργιών που χρονίζουν αλλά και με έλλειμμα αξιοπιστίας στο εσωτερικό πεδίο τα τελευταία χρόνια, η νέα διοκήτρια του νοσοκομείου της φωκικής πρωτεύουσας καλείται να καταβάλει μεθοδική, επίμονη και πείσμονα εργασία, προκειμένου να ανατάξει την κατάσταση που διέπει τη μονάδα και να αποτελέσει την απαρχή της αντιστροφής του κλίματος εγκατάλειψης που τη χαρακτήριζε τα τελευταία χρόνια.

http://www.amfissaface.gr/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.