Πρόσκληση στην παρουσίαση του βιβλίου “Η μήτρα του Κακού”

JUNE 22, 2016

MitraKakou

Της συγγραφέως κ. Μαργαρίτας Κουλαδούρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Δελφών, οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας κ. Μαργαρίτα Κουλαδούρου σας προσκαλούν στηνπαρουσίαση του βιβλίου με τίτλο

“H Mήτρα του Κακού”

 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:30π.μ. στην Αίθουσα Νικ. Κορδώνη στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.

Το βιβλίο θα προλογίσει  ο Δήμαρχος Δελφών κ. Αθανάσιος Ηλ. Παναγιωτόπουλος.
Θα μιλήσουν η συγγραφέας και ο φιλόλογος κ. Ηλίας Τσίγκας.

“Η μήτρα του κακού” της Μαργαρίτας Κουλαδούρου

Έξι άντρες προσπαθούν να σώσουν τον άνθρωπο από το απόλυτο κακό. Ένας συγγραφέας καταγράφει την προσπάθειά τους με τη μορφή μυθιστορήματος. Και ένας ερευνητής της κβαντομηχανικής πρεσβεύει πως τα πάντα είναι δυνατά, αλλά ακόμα δεν έχει ανακαλύψει μέσα του αν το πιστεύει.

Ο Frank Winders θα ταξιδέψει σε αυτούς τους τρεις κόσμους χωρίς, όμως, να κρατά κατά την επιστροφή του τη χειροπιαστή απόδειξη του εισητηρίου που αποδεικνύει το ταξίδι.

Άραγε ο Frank Winders έζησε πράγματι σε αυτές τις τρεις διαφορετικές παράλληλες πραγματικότητες ή βίωσε ένα lucid dream που οι προδιαγραφές του ξεπερνούν κατά πολύ τον ορισμό του ζωντανού ονείρου; Έκανε πράγματι διαδοχικές βουτιές σε τρεις παράλληλους κόσμους -όντας παρατηρητής και πρωταγωνιστής τους- ή όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα μίας λιποθυμίας που διήρκεσε μόλις 38 λεπτά;

Η “Μήτρα του Κακού” αποτελεί ένα δυνατό μυθιστόρημα, όπου η λογική και η πίστη μας αποκαλύπτουν έναν σκοτεινό κόσμο που απλώνει το θανατηφόρο του δίχτυ πέρα από τον χώρο του υπεραισθητού και απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

http://www.amfissaface.gr/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.