Επανάληψη Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών λόγω.. εσφαλμένης σύνθεσης

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Δεν ξέρουμε εάν η κατάσταση είναι για γέλια ή για κλάματα, πάντως το συγκεκριμένο συμβάν είναι τουλάχιστον σπάνιο αν όχι μοναδικό.
Την περασμένη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηλε στην Άμφισσα Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών με 60! θέματα. Ωστόσο, σήμερα

στάλθηκε πρόσκληση για επανάληψη του Συμβουλίου -συζήτηση πάλι των ίδιων εξήντα θεμάτων με τις ίδιες εισηγήσεις- για έναν λόγο που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Διότι από λάθος η σύνθεση του προεδρείου ήταν εσφαλμένη και το σύνολο των αποφάσεων είναι άκυρες. Άρα η συνεδρίαση της Δευτέρας ήταν σαν να μην έγινε.
Έτσι, οι δημοτικοί σύμβουλοι καλούνται πάλι αύριο 20 Δεκεμβρίου, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, να επαναλάβουν τη συνεδρίαση.
Αυτό που απομένει να δούμε δεν είναι το τι θα αποφασίσει το σώμα ή πώς θα ψηφίσουν οι παρατάξεις, αφού δύσκολα θα αλλάξει κάτι σε σχέση με το “άκυρο” συμβούλιο, αλλά εάν θα ακολουθηθεί όλη η διαδικασία και θα συζητηθούν πάλι τα θέματα από την αρχή. Άλλωστε πρέπει να υπάρξει και καταγραφή των απόψεων για τα πρακτικά..
Όσο για τα θέματα και τις εισηγήσεις είναι ακριβώς τα ίδια με το αρχικό συμβούλιο της 17ης Δεκεμβρίου.

www.amfissaface.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.