Το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Ανδρών στη Λαμία (29-30/5)

20 Μαϊ 2010

Το 12ο Final Four (F4) Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Ανδρών θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία σε συνδιοργάνωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) και του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Λαμιέων (Α.Ο.Δ.Λ.), το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Μαϊου […]

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Λαμίας «Χαλκιοπούλειο». Το Final Four Κυπέλλου Ελλάδας Χάντμπολ Ανδρών που θα διεξαχθεί στην πόλη μας, είναι ένα θεσμός που έχει χαρακτήρα γιορτής. Αθλητές, αθλητικοί παράγοντες, φίλαθλοι, αθλητικοί συντάκτες θα βρεθούν όλοι μαζί για να γιορτάσουν και να αναδείξουν το μήνυμα για «ευ αγωνίζεσθαι» και καθαρό αθλητισμό.

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης για τα μέτρα ασφαλείας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.
Στη σύσκεψη ζητήθηκαν λεπτομέρειες της διοργάνωσης σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αλλά και έγινε ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.
Στη σύσκεψη, γνωστοποιήθηκε στις ομάδες ότι θα υπάρξει ένα εισιτήριο για κάθε ημέρα αγώνων, με την διάθεση να γίνεται ως ακολούθως σε ότι αφορά την 1η ημέρα 29/5/2010, που θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικές συναντήσεις:
– ΠΑΟΚ 750 εισιτήρια, ΑΕΚ: 750 εισιτήρια, ΑΣΕ Δούκα: 150 εισιτήρια, Βριλήσσια 100 εισιτήρια, στην τοπική κοινωνία της Λαμίας: 300 φίλαθλοι.
– Για τον τελικό της Κυριακής η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μετά από σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου μετά το πέρας των ημιτελικών αναμετρήσεων.
– Έγινε ο καθορισμός (σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας) σε ποιες κερκίδες και συγκεκριμένα σημεία θα κάτσουν οι φίλαθλοι των ομάδων, καθώς επίσης και ο τρόπος εισόδους από τις θύρες του κλειστού γυμναστήριου. Φίλαθλοι της κάθε ομάδας θα εισέλθουν στις κερκίδες από ξεχωριστή είσοδος.
– Θα υπάρξει σύστημα διαπιστεύσεων για όλους τους εμπλεκόμενους (παίκτες, προπονητές, παράγοντες ομάδων, δημοσιογράφους, στελέχη ομοσπονδίας).
– Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην σύσκεψη, σε οποιαδήποτε πανό-πλακάτ με εμπρηστικό και υβριστικό περιεχόμενο. Παράλληλα θα υπάρξουν ζώνες ελέγχου για τους οπαδούς των ομάδων έξω από το κλειστό γυμναστήριο, καθώς επίσης και σωματικός έλεγχος.
– Τα εισιτήρια που θα δοθούν στις ομάδες, θα υπάρξει ονομαστική κατάσταση όσων τα προμηθεύονται, στην οποία θα αναφέρεται και ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας.
– Οι θύρες του γηπέδου, για το πρώτο παιχνίδι, το Σάββατο 29/5/2010, θα ανοίξουν στις 13.00.

Από:Lamianews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.