ΟΧΙ και από την Αμφίκλεια σε καταργήσεις υπηρεσιών!!!

Θ Ντούρος: Η περιοχή έχει λόγους να εξαιρεθεί

από τέτοιους σχεδιασμούς.

Θέση στα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για Καλλικρατικό “σάρωμα” όλων των υπηρεσιών που ως τώρα εξυπηρετούν την περιφέρεια του νομού παίρνει κια ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας Θόδωρος Ντούρος.

Ο κος Ντούρος αφού αιτιολογεί γιατί δεν πρέπει να καταργηθεί η Εφορία Αμφίκλειας ασκεί κριτική και στην πολιτική αλλά και τους πολιτικούς που έφεραν την χώρα στο στάδιο  της κατάρρευσης.

Σύμφωνα με τον κο Ντούρο , στο νέο καλλικρατικό  Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας ,δεν θα πρέπει να καταργηθεί η ΔΟΥ της Αμφίκλειας .

Εδώ θα πρέπει να ισχύσουν οι Εξαιρέσεις που ισχύουν σε ορισμένα Νησιά μας και συγκεκριμένα:

Α. Η περιοχή στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας περιβάλλεται από Βουνά και τους χειμερινούς ιδίως Μήνες  υπάρχουν πολλά προβλήματα μετακινήσεως των Πολιτών για να μεταβούν πχ. στην ΔΟΥ Λαμίας.

Β. Οι αποστάσεις είναι πολύ μεγάλες για την Εξυπηρέτηση των Πολιτών, πχ. δεν είναι δυνατόν ένας πολίτης από το Ζέλι και μάλιστα ηλικιωμένος, την Αγία Παρασκευή ή την Παναγίτσα να μεταβαίνει στην Λαμία για φορολογικές του Υποθέσεις.

Γ. Τα Έξοδα μετακίνησης των πολιτών πχ. στην ΔΟΥ  Λαμίας θα είμαι μεγάλα  λόγω των αποστάσεων και μάλιστα σε μία Εποχή πιθανής οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδος.

Δ. Ο Δήμος Αμφίκλειας –Ελάτειας είναι ένας Ιστορικός Δήμος( Δωριέων-Λοκρών) με μεγάλες προοπτικές Ανάπτυξης αφού πέραν των άλλων διασχίζεται από την παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών –Λαμίας , τη Εθνική οδό Λαμίας –Πατρών αλλά και από την σιδηροδρομική Γραμμή Αθηνών-Θεσσαλονίκης και οπωσδήποτε θα πρέπει να υπάρχει και να μην καταργηθεί η ΔΟΥ στην Αμφίκλεια αφού αυτή η πόλη αποτελεί και κόμβο μετακινήσεως των τουριστών προς τον Παρνασσό και τους Δελφούς..

Ε. Η  Κατάργηση της ΔΟΥ Αμφίκλειας και η Υπαγωγή της στην πχ. ΔΟΥ Λαμίας, σε μακρινή Απόσταση από το κέντρο του Δήμου Αμφίκλειας –Ελάτειας , θα αυξήσει    την Αναμονή και τον Συνωστισμό και την ταλαιπωρία των Πολιτών , όσον αφορά την Εξυπηρέτησή τους.

Η υποδούλωσή μας στο ΔΝΤ θα επιφέρει πολλά δεινά στην χώρα μας και πιθανόν τα όσα γίνονται με πιθανές καταργήσεις ή συγχωνεύσεις διαφόρων ΔΟΥ και πολλά άλλα, να είναι Επιταγές-Εντολές του ΔΝΤ, με λογικοφανή μεν Επιχειρήματα ως δικαιολογία ,αλλά με τεράστιο κόστος για τον Πολίτη και την Πατρίδα μας. Ότι κατεδαφίζεται δεν ξαναχτίζεται χωρίς «Υλικά» και οικονομικούς πόρους. Κατεδαφίσαμε: την Γλώσσα μας, τα ιδανικά μας , την Ιστορία μας, τα ιερά και τα όσια της φυλής μας, την Οικονομία μας και τώρα αν συνεχίσουμε έτσι θα κατεδαφίσουμε και την Πατρίδα μας. Οι δήθεν Ευρωπαίοι και οι Αγγλοαμερικάνοι ήταν και είναι σφαγείς, και Εγκληματίες των φτωχών λαών και αμάχων πληθυσμών του πλανήτη μας , οι οποίοι  είχαν ή έχουν το μειονέκτημα της γεωγραφικής-στρατηγικής των Θέσης ή του πλούσιου υπεδάφους της χώρας τους. Εμείς όμως τι κάνουμε; Αντί να ακολουθούμε τις Εντολές τους που οδηγούν πιθανόν και σε Εθνική προδοσία, θα έπρεπε να έχουμε κλείσει στην φυλακή ορισμένους  « Ελληνοειδείς-Γενιτσάρους Πολιτικούς» των τελευταίων 30 –περίπου χρόνων, που έφεραν την χώρα μας σε αυτό το οικονομικό αδιέξοδο και σε μία πιθανή οικονομική κατάρρευση. Αυτό θα ήταν η μεγαλύτερη προσφορά στον Έλληνα πολίτη και στην Ελλάδα.

Lamiafm1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.