Τελευταίο, κατεπείγον, Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών

 Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος συγκαλείται αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών. Η δημοσίευση της πρόσκλησης έγινε σήμερα, μόλις μία ημέρα πριν το συμβούλιο, ενώ η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι (και όχι το απόγευμα όπως συνήθως), διότι όπως αναφέρεται και στην αιτιολόγηση του κατεπείγοντας τα θέματα που περιλαμβάνει θα πρέπει να ρυθμιστούν εντός του 2018, ενώ δεν ήταν έτοιμα για να εισαχθούν σε προηγούμενη συνεδρίαση.


Η ημερησία διάταξη περιέχει μόλις δύο θέματα, το πρώτο η συνήθης αναμόρφωση πορϋπολογισμού και το δεύτερο η έγκριση παραλαβής υπηρεσιών του Δήμου.
Αναλυτικά η πρόσκληση:
Παρακαλούμε όπως την 28η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μεσ., προσέλθετε στην Άμφισσα και στην ισόγεια αίθουσα του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), πλατεία Κεχαγιά, σε δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση, με θέματα:
Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2018. (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοϊβαρης, προϊστάμενος Οικ/κών Υπηρεσιών).
Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών των υπηρεσιών του Δήμου. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ: Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, καθόσον και τα δύο θέματα τυγχάνουν κατεπείγοντα, ως αφορώντα σε ζητήματα που πρέπει να ρυθμιστούν μέσα στις εργάσιμες ημέρες του τρέχοντος έτους και δεν ήταν έτοιμα να εισαχθούν στην ημερήσια διάταξη της προηγούμενης συνεδρίασης.

www.amfissaface.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.