Στον ομφαλό της γης χτυπά η καρδιά του 4ου Οικονομικού φόρουμ των Δελφών

Δημιουργήθηκε : 20 Φεβρουαρίου 2019

Το 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου και την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Δελφών.


Η ετήσια συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 28 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών, με στόχο να καταγράψει τις παγκόσμιες τάσεις στην πολιτική, την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, να αξιολογήσει τις επιπτώσεις τους και να σκιαγραφήσει ένα νέο ρεαλιστικό πλαίσιο στόχων και δράσεων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Θα επικεντρωθεί επίσης, στην ανάγκη της Ελλάδας για δομικές μεταρρυθμίσεις και την ανάπτυξη στρατηγικών που θα οδηγήσουν σε ένα βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο διακυβέρνησης.
Μεταξύ άλλων, στόχος του Φόρουμ είναι να λειτουργήσει ως καταλύτης για έναν ειλικρινή, αποδοτικό διάλογο, ο οποίος θα ενεργοποιήσει το διανοητικό κεφάλαιο εντός και εκτός της χώρας, θα μετατρέψει την γνώση σε καινοτόμες και εξωστρεφείς δραστηριότητες και θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της Ελλάδας στο παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι.
Το παρών θα δώσουν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αρχηγοί κομμάτων, υπουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, Ευρωπαίοι Επίτροποι, η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας και άλλοι επιφανείς καθηγητές, διανοούμενοι, πολιτικοί και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και πολλές xώρες του εξωτερικού και δεκάδες δημοσιογράφοι.

https://tvstar.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.